Wie een kamp organiseert is blij als er ook deelnemers zijn. Zonder leden, geen kamp. Nu twijfelden we geen seconden of er bij ons wel deelnemers zouden zijn. Ons Knertjes zijn fanatiek en zijn er bij als ze kunnen. Hier onder ons Knertjes die mee gaan op het Knert Badmutsweekend XXL

 

 

Tigo gaat al jaren mee op kamp en al jaren liggen we dubbel om zijn opmerkingen. De beroemde "geraspte kaas" staat op 1. Minder bekend maar wel erg grappig "he, dat is geen steen, dat is kauwgom".  Stiekem hopen wij dat Tigo zich bedenkt en als nog een kamp programma in elkaar gaat flansen..

Fijn dat je weer van de party bent Tigo!

 

 

Yent...wij beloven je, we gaan niet vliegen ;-) ( al lijkt ons dat toch wel gaaf om een keer te gaan doen)

Ook deze Knert gaat al jaren mee op kamp! Daar zijn we trots op! Want, alles combineren ( Werk, school, sport) valt soms niet mee!

Neem gerust jou puber streken mee, deze vinden wij alleen maar grappig ;-)

Yente, top dat je mee gaat!

Geert, ook een Knert die al jaren bij de groep zit en een Knert waar we (net als bij alle Knert leden) van hopen dat hij nog vele kampen mee gaat!

Hoewel hij geen puber streken laat zien zien we wel dat hij (ook letterlijk) aan het groeien is! Samen met Cyril gaat Geert een Quiz voorbereiden en...de verwachtingen liggen hoog heren! Wij zijn benieuwd waar jullie mee komen en vertrouwen erop dat er ook onzinnige dingen tussen zitten ';-)

Geert, fijn dat je mee gaat!

Hoe stoer, Raf woont een eindje weg maar komt bijna elke week gewoon op zijn fiets naar de Knerten! Mooi dat hij nu ook op kamp gaat en een hele week zijn Knert maten ziet!

Wij zijn in ieder geval blij dat Raf weer mee gaat! Zijn droge humor, grappige vragen en blikken..en dat een hele week!

Raf is echt gegroeid (ook letterlijk) en dat doet ons goed!

Leuk dat jij weer meegaat jongen!

Dit jaar zal kamp anders zijn dan dat we eigenlijk hadden bedoeld wellicht..maar de extra's die Kim ons als groep gaat geven maken het nu al weer een speciale editie!

Wekelijks heeft ze een spreuk voor ons die ze vol overgave en met passie deelt en...op kamp gaan we er elke dag een krijgen ( of meer?)

De wierook ligt al klaar Kim!

Wij zijn benieuwd naar jou spreukenhoekje enne

 

een Knert is een Knert, geen Konijn en ook geen Hert

Fijn dat ook jij weer mee gaat!

Knert Hidde heeft humor. Soms een klein ochtend humeurtje..,maar geloof ons, die verdwijnt snel als hij bij zijn Knert maatjes is! Wij zijn dan ook ECHT heel blij dat hij weer mee gaat op kamp en er samen met ons weer een onvergetelijke week van gaat maken!

We zijn benieuwd of jij dit kamp de "propeller kont" gaat overtreffen! ( En als dat niet is...welke streken je dan hebt!)

Kaai mooi dat je weer mee gaat!

Zonder leden geen kamp, maar ook zonder vrijwilligers is er geen kamp. Jullie enige echte Knert matties zijn weer van de party! Als Knert team hebben we geprobeerd een mooi programma voor jullie in elkaar te puzzelen en plakken. We zijn benieuwd wat jullie er van gaan vinden!

 

 

En dan, tot slot wij zelf....jullie hebben allemaal een mening, herinnering etc over ons...en ons zelf nog eens voorstellen zal dan ook niet echt nodig zijn!

Wij kijken enorm uit naar een week met jullie en gaan er samen met jullie een Kaai Fijne week van maken! Eenvoudig, gezellig...en hopelijk vol gezelligheid, grappen en plezier!